Υψηλής ποιότητας αποτέλεσμα

ΑΥΤΟΚΟΛΛΗΤΑ & ΑΦΙΣΕΣ XL FORMAT – ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΠΡΟΒΟΛΗΣ

Η ψηφιακή εκτύπωση  μεγάλων διαστάσεων είναι πολλές φορές απαραίτητη για την προβολή της επιχείρησης σας ή την διακόσμηση εσωτερικών χώρων.

Με ανταγωνιστικές τιμές και άμεσους χρόνους παράδοσης καλύπτουμε ένα πολύ μεγάλο φάσμα εφαρμογών όπως Banner, αφίσες, αυτοκόλλητα για βιτρίνες και τοίχους. Η γκάμα των υλικών που διαθέτουμε είναι πολύ μεγάλη όπως Αυτοκόλλητο Βινύλιο, Αυτοκόλλητο Αμμοβολή, Floor Graphics, One way Vision, Microtac Removable, Pop Up (αράχνη), PVC (roll up), Backlit,  Καμβάς, Μουσαμάς, Ταπετσαρία, Μαγνήτης, κ.ά.

Ο 10 χρωμος EPSON Sure Color S806 10  και o HP LATEX που διαθέτουμε μας εξασφαλίζουν εκτυπώσεις με κορυφαία αποτελέσματα, εξαιρετικής ποιότητας και φωτογραφικής απεικόνισης.

Οικονομικές και ευέλικτες λύσεις προβολής

Αναμφισβήτητα, τα display stands σε όλες τις μορφές roll up, banner, flags, αράχνες, flags, banner stand, promo tables κτλ. είναι μια πολύ ευέλικτη και οικονομική λύση για καταστήματα, εκθέσεις, συνέδρια, ημερίδες, αλλά και για προωθητικές ενέργειες, διαφημιστικές καμπάνιες και κάθε άλλου είδους προβολή της εταιρίας σας. Είναι επίσης η ιδανική λύση για προωθητικές ενέργειες που απαιτείται συχνή αντικατάσταση της εκτύπωσης. Διαθέτουμε μεγάλη ποικιλία από Display Stands υψηλής ποιότητας σε πολύ προσιτό κόστος.

Εκτός από την μεγάλη ποικιλία από έτοιμα συστήματα προβολής υψηλής αντοχής με πολύ εύκολη συναρμολόγηση, μπορούμε να κατασκευάσουμε κατά παραγγελία το σύστημα προβολής που θέλετε ανάλογα τις ανάγκες σας, σε όποιο υλικό εκτύπωσης επιλέξετε, φωτιζόμενα ή μη, με μόνιμη εγκατάσταση ή προσωρινή, εξωτερικού ή εσωτερικού χώρου.

Επικοινωνήστε οικονομικά και γρήγορα το μήνυμα σας

ΑΥΤΟΚΟΛΛΗΤΑ ΓΡΑΜΜΑΤΑ & ΕΤΙΚΕΤΕΣ

Τα αυτοκόλλητα γράμματα ή σχέδια είναι ένας εύκολος και πολύ οικονομικός τρόπος για να διακοσμήσετε τα παράθυρα ή τους τοίχους του καταστήματός σας ή του γραφείου σας, να δημιουργήσετε ένα μοναδικό περιβάλλον και να τραβήξετε την προσοχή των περαστικών. Είναι ιδανικά και για τους τοίχους ή τα παράθυρα του σπιτιού σας για μοντέρνα διακόσμηση. Εκτυπώνουμε και χαράσσουμε αυτοκόλλητα γράμματα και μοναδικά σχέδια με κοπτικό. Διασφαλίζουμε για εσάς υψηλή ποιότητα υλικών για εύκολη τοποθέτηση και απεριόριστη επιλογή διαστάσεων και σχημάτων. 

“Ντύστε” τα προϊόντα σας

Μία σωστή και όμορφη ετικέτα μπορεί να κάνει τη διαφορά στο προϊόν σας. Πολυχρώμες, με λογότυπα, με γράμματα ή φωτογραφίες σε μικρές ή μεγάλες ποσότητες και σε ότι σχήμα και μέγεθος θέλετε.  Η ψηφιακή εκτύπωση ετικετών είναι μια οικονομικά αποδοτική μέθοδος για ετικέτες και μικρά αυτοκόλλητα με γραφικά φωτογραφικής ποιότητας, ευκρινές κείμενο και ζωντανά χρώματα. Εκτυπώνουμε στους πιο σύγχρονους εκτυπωτές και κόβουμε ή χαράσουμε για την επιχειρήσή σας όσες ετικέτες έχετε άναγκη και με διαφορετκά κοπτικά αν θέλετε να διαφοροποιήσετε τα προϊόντα σας. Προσφέρουμε την ιδανική λύση για μικρές ή μεγάλες επιχειρήσεις, συνεταιρισμούς, συλλόγους και γενικότερα παραγωγούς προϊόντων λιανικής πώλησης.

Ανάλογα την χρήση, έχετε να επιλέξετε ανάμεσα σε ετικέτες χάρτινες ή βινύλιο με πλαστικοποίηση ή χωρίς και με δυνατότητα παράδοσης σε φύλλα Α4.

Δείγματα της δουλειάς μας