Η ποιότητα και η τεχνογνωσία μας είναι η δύναμή μας

STAND ΕΔΑΦΟΥΣ & ΠΑΓΚΟΥ ΛΥΣΕΙΣ POS

Τα floor stand είναι ο ιδανικός τρόπος για να παρουσιάσετε τα προϊόντα σας σε καταστήματα λιανικής πώλησης. Ένα αισθητικά ευχάριστο και ελκυστικό stand που είναι άρτια οργανωμένο, προσελκύει πελάτες και βοηθάει την επιχείρησή σας και τα προϊόντα σας να ξεχωρίσουν από τα προϊόντα των ανταγωνιστών. Λαμβάνoντας υπόψιν τις ανάγκες της αγοράς έχουμε δώσει ιδιαίτερη προσοχή στο κομμάτι της αγοράς που αφορά τα Point Of Sale σημεία. Με άριστες γνώσεις πάνω σε νέες μορφές σχεδιαστικής και επικοινωνιακής προσέγγισης, βάσει των δικών σας αναγκών, αναλαμβάνουμε να σχεδιάσουμε και να κατασκευάσουμε για εσάς το κατάλληλο floor stand. Λόγω της υψηλής ποιότητας οι κατασκευές μας είναι πολύ ανθεκτικές στις ιδιαίτερες απαιτήσεις κάθε σημείου πώλησης.

Η κάθετη μονάδα παραγωγής που διαθέτουμε µας δίνει την δυνατότητα να πετυχαίνουμε χαμηλά κόστη, ποιοτικό έλεγχο και ταχύτατους χρόνους παράδοσης με premium αποτέλεσμα. Ανάλογα με τις ανάγκες και τις απαιτήσεις του προϊόντος σας επιλέξτε για το δικό σας επιδαπέδιο stand ανάμεσα σε πληθώρα άκαμπτων υλικών όπως e-board, art foam, acca plast, honeycomb, plexiglass, pvc, ξύλο και μέταλλο. Εκτυπώνουμε απευθείας με εξαιρετικό αποτέλεσµα σε όλα τα υλικά και εν συνεχεία δίνουµε οποιοδήποτε σχήμα στα εκτυπωμένα υλικά με τα τελευταίας τεχνολογίας κοπτικά μας μηχανήματα.

Tο εξειδικευμένο δημιουργικό µας τμήμα θα μελετήσει και θα σας παρουσιάσει σε φωτορεαλιστικό σχέδιο 3D την καλύτερη λύση. Ακολουθεί μηχανολογική, ογκομετρική και στατική μελέτη της κατασκευής, ώστε να υλοποιήσουμε το αρτιότερο αποτέλεσμα.

Ξεχωρίστε από τον ανταγωνισμό

ΠΡΟΒΟΛΕΣ ΠΑΛΕΤΩΝ – ΤΕΤ

Οι παλλετοπροβολές είναι η καλύτερη και οικονομικότερη λύση για την προβολή σας σε σούπερ μάρκετ και γενικότερα τα μεγάλα καταστήματα λιανικής πώλησης. Μεγάλο πλεονέκτημα είναι η ποσότητα του προϊόντος που μπορεί να καλύψει και ότι είναι ορατές και από τις 4 πλευρές. Κατασκευάζουμε για τα προϊόντα σας παλλετοπροβολές και ΤΕΤ δίνοντας ιδιαίτερη σημασία στο σχεδιασμό.  Σχεδιάζονται πάντα σύμφωνα με τις επικοινωνιακές σας ανάγκες σε ότι σχήμα και μέγεθος επιλέξετε.

Εκτυπώνονται απευθείας με εξαιρετικό αποτέλεσμα σε υλικά όπως e-board, art foam, acca plast, honeycomb και ξύλο και εν συνεχεία δίνουμε οποιοδήποτε σχήμα στα εκτυπωμένα υλικά με τα τελευταίας τεχνολογίας κοπτικά μας μηχανήματα.

Tο εξειδικευμένο δημιουργικό µας τμήμα θα μελετήσει και θα σας παρουσιάσει σε φωτορεαλιστικό σχέδιο 3D την καλύτερη λύση. Ακολουθεί μηχανολογική, ογκομετρική και στατική μελέτη της κατασκευής, ώστε να υλοποιήσουμε το αρτιότερο αποτέλεσμα.

Μικρές κατασκευές για μεγάλη προβολή

STAND ΠΑΓΚΟΥ

Τα επιτραπέζια stand είναι ιδανική λύση για την συγκράτηση, την προστασία και την προβολή των προϊόντων. Χρησιμοποιούνται επίσης για την προώθηση της επωνυμίας σας παρουσιάζοντας το λογότυπο της επιχείρησής σας και πληροφορίες για το προϊόν σας. Επικοινωνούν οπτικά με τους πελάτες σας στο σημείο αγοράς και συμβάλλουν στη δημιουργία αναγνωρισιμότητας προϊόντων και επωνυμιών. Είναι ιδιαίτερα κατάλληλα για γκισέ, γραφεία και ταμεία των καταστημάτων. Σχεδιάζουμε και παράγουμε για εσάς ανθεκτικά και διαχρονικά stand πάγκου και γραβάτες custom made σε διάφορα σχήματα και μεγέθη ιδανικά να χωρέσουν σε περιορισμένο χώρο.

Η κάθετη μονάδα παραγωγής που διαθέτουμε μας δίνει την δυνατότητα να πετυχαίνουµε χαμηλά κόστη, ποιοτικό έλεγχο και ταχύτατους χρόνους παράδοσης με premium αποτέλεσμα. Ανάλογα με τις ανάγκες και τις απαιτήσεις του προϊόντος σας επιλέξτε για το δικό σας σταντ πάγκου ανάμεσα σε πληθώρα άκαμπτων υλικών όπως e-board, art foam, acca plast, honeycomb, plexiglass, pvc, ξύλο και μέταλλο. Εκτυπώνουμε απευθείας με εξαιρετικό αποτέλεσμα σε όλα τα υλικά και εν συνεχεία δίνουμε οποιοδήποτε σχήμα στα εκτυπωμένα υλικά με τα τελευταίας τεχνολογίας κοπτικά μας μηχανήματα.

Tο εξειδικευμένο δημιουργικό μας τμήμα θα μελετήσει και θα σας παρουσιάσει σε φωτορεαλιστικό σχέδιο 3D την καλύτερη λύση. Ακολουθεί μηχανολογική, ογκομετρική και στατική μελέτη της κατασκευής, ώστε να υλοποιήσουμε το αρτιότερο αποτέλεσμα.

Δείγματα της δουλειάς μας