Η Εταιρεία

ΤO 2000 ΕΙΧΑΜΕ ΠΙΣΤΗ. ΤΩΡΑ ΕΧΟΥΜΕ ΠΙΣΤΟΥΣ ΠΕΛΑΤΕΣ

Η Quality Printing Solutions AE ιδρύθηκε το 2000 από τον Στέφανο Μακρυγιάννη, έναν δυναμικό οραματιστή με 25ετή εμπειρία στον χώρο των γραφικών τεχνών. Βασική φιλοδοξία του ίδιου αλλά και όλης της ομάδας που απαρτίζει την Quality είναι το άρτιο αποτέλεσμα και η οικοδόμηση στενής συνεργασίας και κλίματος εμπιστοσύνης με τους πελάτες μας.

Στόχος μας είναι η δική σας άριστη προβολή μέσα από τα δικά μας premium προϊόντα. Η επιχείρησή σας είναι πολύ σημαντική για εμάς.

Εγγυόμαστε κάθε φορά την παραγωγή ενός άψογου -από κάθε άποψη-
αποτελέσµατος, στηριζόμενοι στην τεχνογωσία μας, τον σύγχρονο εξοπλισμό
μας, την άριστη οργάνωση και λειτουργία μας.

Αν ψάχνετε για μια αξιόπιστη εταιρεία ψηφιακής εκτύπωσης με μια φιλική, εξειδικευμένη ομάδα επαγγελματιών, τότε μην ψάχνετε άλλο. Η πολυετής πείρα μας στις ανάγκες της αγοράς μας επέτρεψε να ξεπεράσουμε τις προσδοκίες των πελατών μας για όλα τα έργα που αναλαμβάνουμε.

ΤΟ ΨΑΧΝΟΥΜΕ

Αναζητούμε συνεχώς τρόπους για να βελτιώσουμε τα προϊόντα προβολής και τις υπηρεσίες μας. Η ποιότητα, η αξιοπιστία μας και συνεχής ανανέωση της τεχνογνωσίας μας, μας έχει οδηγήσει πολύ μακριά από τον ανταγωνισμό. Εξοπλισμός τελευταίας τεχνολογίας, σε συνδυασμό µε το “κόλλημά” μας για τέλειο αποτέλεσμα κάνουν τη διαφορά.

Η κάθετη μονάδα παραγωγής που διαθέτουμε μας δίνει την δυνατότητα να έχουμε ταχύτερη ροή παραγωγής και ανταγωνιστικές τιμές.

Κάθε μία από τις εργασίες μας περνά από μια αυστηρή διαδικασία ποιοτικού έλεγχου. Η QUALITY εφαρμόζει σύστημα διαχείρισης ποιότητας σε συμμόρφωση με τις απαιτήσεις του ISO

ΟΙΚΟΛΟΓΙΚΟ ΑΠΟΤΥΠΩΜΑ

Με τον σύγχρονο εξοπλισμό που διαθέτουµε τυπώνουμε με πιστοποιημένα οικολογικά μελάνια και υλικά, φιλικά προς το περιβάλλον, χωρίς χημικά και άλλα επιβαρυντικά στοιχεία. Οι εκτυπώσεις είναι άοσμες, ακίνδυνες, μη τοξικές σε εσωτερικούς χώρους, ενώ παράλληλα έχουν εξαιρετική ποιότητα στα χρώματα και μεγάλη αντοχή στον χρόνο.

ΤΙ ΚΑΝΟΥΜΕ

Είμαστε υπερήφανοι που για περισσότερο από 20 χρόνια παρέχουμε ένα ευρύ φάσμα υπηρεσιών ψηφιακής εκτύπωσης και μέσων προβολής. Επιμένουμε στην ποιότητα και παραμένουμε στην αιχμή της τεχνολογίας δημιουργόντας έτσι άξια για τους πελάτες μας καινοτόμα και premium προϊόντα.

STANDS – POP & POS SOLUTIONS – ΕΞΕΙ∆ΙΚΕΥΜΕΝΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΠΡΟΒΟΛΗΣ
Αναλαµβάνουµε τη μελέτη, τον σχεδιασμό και την κατασκευή κυρίως custom made εφαρμογών, όπως Stands, POS και POP λύσεις και γενικότερα συστήματα προβολής για την επικοινωνία της επιχείρησής σας και των προϊόντων σας.

ΕΚΤΥΠΩΣΕΙΣ ΜΕΓΑΛΟΥ ΜΕΓΕΘΟΥΣ ΣΕ ΑΚΑΜΠΤΑ ΥΛΙΚΑ ΚΑΙ ΕΥΚΑΜΠΤΑ ΥΛΙΚΑ PLOTTER
Εκτυπώνουµε σε πληθώρα άκαμπτων υλικών, όπως e-board (οντουλέ), art foam, forex pvc, honeycomb, accaplast, plexiglass, ξύλο, μέταλλο, καθρέπτη, πλακάκια κ.ά. ή σε εύκαμπτα υλικά όπως αυτοκόλλητο βινύλιο, αυτοκόλλητο αμμοβολή, floor graphics, one way vision, microtac removable, pop up (αράχνη), pvc (roll up), backlit, μαγνήτης, καμβάς, μουσαμάς, ταπετσαρία, αυτοκόλλητα για βιτρίνες, ετικέτες κ.ά..

ΚΟΠΗ ΚΑΙ ΧΑΡΑΞΗ ΜΕ ΠΡΟΗΓΜΕΝΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ LASER KAI CNC
Κόβουμε και χαράσουμε σε πληθώρα υλικών, όπως plexi-glass, πολυκαρμπονικό, πολυστερίνη, etalbond, ξύλο, pop foam κ.ά. Αξιοποιώντας την υψηλή ποιότητα εκτύπωσης και τον εξοπλισμό μας μπορείτε να συνδυάσετε και απευθείας εκτύπωση πριν την κοπή ή τη χάραξη για το τελικό προϊόν.

ΨΗΦΙΑΚΗ ΕΚΤΥΠΩΣΗ ΕΝΤΥΠΩΝ
Τυπώνουμε από ένα αντίτυπο έως και χιλιάδες! Προσφέρουμε μια
ολοκληρωμένη γκάμα ψηφιακής εκτύπωσης μικρού μεγέθους. Μερικές από τις εφαρμογές μας είναι: κάρτες, προσκλήσεις, αφίσες, έντυπα, κατάλογοι, menu, κουπόνια, εισιτήρια, βιβλία, σελιδοδείκτες, ημερολόγια, ετικέτες, αυτοκόλλητα, επιστολές, μπλοκ σημειώσεων, δείκτες τιμών, wobbler κ.ά.